Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

15. felajánlás: Csodás csokoládé csomag a Demeter Chocolate-tól

2017. december 8. 18:00


A Demeter Chocolate családi vállalkozás, amely a Demeter család életében egy akkor már 10 éves múltra visszatekintő családi cukrászdát váltott fel. A váltást a kilencvenes évek második felében megismert és onnantól kezdve szerelemmé vált bonbonok, csokoládék okozták. A korábban is édesiparban tevékenykedő Demeter család már minden idejét ennek a csodálatos matériának kívánta szentelni, így a sütemények – átmenetileg – kiszorultak az életükből, hogy helyt kapjon a csokoládé.

2012-ben jelentek meg a prémium kategóriás, kézzel készített termékeikkel a magyar piacon, s ezt követően folyamatosan gyarapodott a kínálat, nőtt a kereslet. A táblás szórt csokoládék mellett megjelentek a bonbonok, a csokinyalókák, a különféle, ünnepi alkalmakra is tökéletes díszdobozos termékek, a mártott aszalványok és a különleges ízesítésű szaloncukrok.

Ebből a fantasztikus kínálatból mondhat magáénak egy tekintélyes, kb. 20.000 Ft értékű csomagot majd a nyertes, reméljük, egy darabig elég lesz még egy chocoholicnak is.

A nyeremények 2017. december 4-10. között itt gyűlnek össze, 2017. december 11-17. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük a felajánlást!