Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

10. felajánlás: Forralt bor készlet a Babka Budapesttől

2017. december 7. 10:23


A Babka Budapest egy laza, barátságos atmoszférájú hely Újlipótvárosban, a Pozsonyi út legelején. Aki figyelemmel kísérte Nemesvölgyi Attila eddigi projektjeit - vagy inkább szerelmeit -, az biztos lehet benne, hogy ez a  2016 tavasza óta üzemelő helye is telitalálat. Nem étterem, ezt sietünk leszögezni, sokkal inkább közösségi tér, ahol reggelizhetsz, kávézhatsz, bedobhatsz egy smoothie-t, de vacsorázhatsz is, ha úgy alakul. No és persze koktélozhatsz is, a választék igen jó! Az étel kínálat főleg közelkeleti ízekkel operál, de ha ahhoz lenne kedved, kóstolhatsz akár mini fasírtokat is, ami nagy kedvence a vendégeknek.

A Karácsony körüli időszakra tekintettel a Babka egy impozáns forralt borozós készletet ajánlott fel a tombolára, melynek a bor, a fűszerek és a szirup mellett a hangulatfényért felelős impozáns mécsestartó is részét képezi.

A nyeremények 2017. december 4-10. között itt gyűlnek össze, 2017. december 11-17. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük a felajánlást!