Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

5. felajánlás: Sajtkóstolóval egybekötött sajtkészítés az Újlaki Major Sajtműhelyben

2017. december 5. 14:00


Örkény Pest megye déli részén fekvő település, közel Budapesthez. Itt található az Újlaki Major Sajtműhely. Az állatállomány több éves kialakítása után kezdődött a sajttal való foglalkozás, alkotás, hiszen a kecske- és tehénállomány növekedésével arányosan a tej mennyisége is nőtt. Kialakítottak egy minden igényt kielégítő, és minden előírásnak megfelelő, kézműves technológiára alapuló sajtkonyhát. Azért választották a kézműves módot, mert úgy gondolják, hogy azokat az értékeket, melyeket képviselnek, talán így tudják legjobban visszaadni, megmutatni az odalátogató, sajtjaikat fogyasztó vendégeiknek.

A sajtműhely felajánlása szerint 1-3 főt várnak sajtkészítésre a tulajdonossal, Tóth Ágnessel. Parenyicát és gomolyát fognak készíteni, amit természetesen a nyertes hazavihet. Mivel ez az élmény időhöz kötött, legkorábban a 2018. január 3-10. közötti időszakban váltható be a nyeremény, vagy pedig egy előre egyeztetett, január-április közötti időpontban. 

A nyeremények 2017. december 4-10. között itt gyűlnek össze, 2017. december 11-17. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük szépen a támogatást!