Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

1. céges felajánlás: Exkluzív csokoládé csomag és műhelylátogatás a Harrer Chocolatnál

2014. november 16. 16:26


Az osztrák Harrer cukrászdinasztia Ausztriában már több mint négy generáció óta kényezteti vendégeit magas minőségű, válogatott alapanyagból készült süteményekkel, tortákkal és egyéb édes finomságokkal. A tulajdonosok alapfilozófiája: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni. Ebben a szellemben nyitották meg az első Harrer cukrászdát Magyarországon is, és a különleges receptek, a gondos elkészítés itt is meghozták a várt sikert.
2009 júliusában pedig Sopronban megnyitotta kapuit az ország első, és máig egyetlen csokoládékóstolóknak is teret adó csokoládéműhelye. A Harrer Chocolat soproni fellegvárában egy helyre koncentrálódik a stílus, az egyediség és a minőség.

Ebben a fantasztikus környezetben várják a nyertest, ugyanis felajánlásuk egy 4 személyre szóló belépő a csokoládéműhely meglátogatására, csokoládé kóstolásra, valamint egy exkluzív csokoládé- és bonbon összeállítás is a boldog nyertesé lesz, amely 2015. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe.

 

A nyeremények 2014. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2014. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.