Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

Köszönetnyilvánítás

2013. december 1. 18:45


December 1. és 14. között lehet sorsjegyeket választani a felajánlásokra. Köszönjük mindenkinek, aki segítette munkánkat!

Nehéz elfogultság nélkül gondolni arra az elmúlt két hétre, ami mögöttünk áll. Természetesen hetek óta tart a készülődés, aminek végén november 16-án kinyithattuk annak a puttonynak a száját, amiből naponta két ajándék került elő, egyik fantasztikusabb és csábítóbb volt, mint a másik. Ma pedig egy kicsit hátradőlünk, és figyelünk, drukkolunk, kíváncsian várjuk, hány sorsjegy fog gazdára találni.

El nem múló köszönettel tartozunk annak a 15 bloggernek, akik az idén is pénzt, időt és fáradságot nem kímélve törték a fejüket, mivel szerezhetnének örömet, milyen ajándékkal kelthetnék fel leginkább a figyelmet. Ez a 15 blogger idén a következő volt:  

A két cica konyhája, Culinartz, Boldog kukta, Vegasztrománia, Piszke, Az élet napos oldala, Chili és vanília, Chef Viki, Világevő és a Costes, Dolce Vita, Ízbolygó és a Drop Shop, Praliné Zsuzsi, Select food, Lorien és Doctor Pepper.

 

Hálásak vagyunk annak a 15 cégnek is, amelyek némelyike már nem először állt a jó ügy mellé oldalunkon, és természetesen az újaknak is, akik idén csatlakoztak hozzánk. Felajánlásaik kimagasló színvonalúak és igen sokrétűek, mindenki találhat köztük csábítót. Köszönet érte a Sarki Fűszeresnek, a Rosenstein Vendéglőnek, a Bock Bisztrónak, a Libri Kiadói Csoportnak, Toronyi Péter designernek, a Padron Tapas Bárnak, a Sugar! Shopnak, a Káli Art Inn-nek, az Espresso Shop Kft-nek, az Ürömi Hüttének, a Fűszerésznek, a Nomád Hotelnek, a Harrer Chocolatnak, a Rosinante Stílusos Vidéki Szállodának, valamint az Inoxriv Kft-nek.

Köszönjük a segítséget Mautner Zsófinak a céges felajánlások szervezésében és koordinálásában, valamint Kelemen Petrának, a Proper PR Kommunikációs Ügynökség Kft. munkatársának, aki önzetlenül dolgozik azon, hogy tevékenységünk híre minél több emberhez eljusson.

És előre is köszönjük segítségét mindazoknak, akik sorsjegyet választanak, hiszen az ő támogatásukkal fogunk tudni az Ételt Az Életért Közhasznú Alapítvánnyal közösen rászoruló családok  karácsonyát szebbé varázsolni.