Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

10. céges felajánlás - Tapas vacsora Budapest szívében a Padron Tapas Bár jóvoltából

2013. november 25. 13:12


A Padron egy igazi családi tapas bár, létrehozásához a kezdeti lökést  a közösen szerzett családi élményeik adták meg: rengeteg országot fedeztek fel együtt, minden konyhában megtalálták a szépséget, de a spanyol fogások egyszerűsége, szabadsága, könnyedsége, a bárok szövete a városban volt a családra leginkább hatással. 
Budapesten kevés ilyen hely van, ezért úgy gondolták, létre kell hozniuk legalább egyet. A vendég egyszerűen csak beül egy bárba, talán nem is akar enni, de nem tud ellenállni a bárpult vitrinjében zsúfolódó tapáknak. És nincs megállás, az asztalt pillanatok alatt beteríti a hagyományos barna égetett agyagtányérkákban tálalt ínycsiklandó fogásokból, a sörös, boros vagy brandys poharakból álló kavalkád. 

Lakomát idéző hangulat egy egyszerű sarki bárban. Ezt az érzést szeretnék meghonosítani Budapesten.

A Padron felajánlása egy 4 személyes családi vagy baráti vacsora a bárban, ami 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.