Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

9. céges felajánlás - Egyedi elképzelés szerint elkészített design torta

2013. november 24. 15:30


A SUGAR! design cukrászatot Horváth Eszter, a Horváth cukrászdinasztia ifjú tagja álmodta meg, amikor úgy döntött, eltolja maga elől a Thonet-székeket és csipketerítős márvány asztalkákat, és létrehoz egy csillogó, harsányan színes design cukrászatot. És ebben a cukrászdában van minden, amit el lehet képzelni: torta, süti, csoki, cukor, nyalóka, muffin, mignon, egyszóval tényleg egy édes Kánaánba lép, aki ellátogat hozzájuk.

A nyertes, akinek nevét a kalapból kihúzzuk, amikor a SUGAR! ajándékának találunk gazdát, egy olyan design torta boldog tulajdonosa lesz, amit ő maga álmodhat meg, úgy ízben, mint díszítésben, nagyságban. A felajánlás értéke kb. 20.000.- forint. Fontos tudni, hogy a cukrászat nagyjából egy hetes átfutási idővel dolgozik, tehát a nyertesnek a tortát kb. 4-5 nappal a fogyasztás előtt kell megrendelnie.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönet a SUGAR!-nak a segítségért!