Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

7. blogger felajánlás - Dedikált új szakácskönyv és főzőtanfolyam Mautner Zsófitól

2013. november 22. 11:23


Mautner Zsófi nevét mindenki ismeri Magyarországon, akinek akár csak alap fokon köze van a főzéshez és az internethez. Bár most már azoknak sem kell hiányolniuk ételkreációit, akik nem gabalyodtak bele a világhálóba, hiszen az egyik nagy nézettségű kereskedelmi csatornán minden nap délelőtt megosztja a nézőkkel receptjeit, praktikáit. Zsófi főállású gasztronómusként írt már két szakácskönyvet, egy interjúkötetet, és decemberben megjelenik legújabb szakácskönyve, melynek címe: Főzőiskola - Alapfok. Ezt a kötetet böngészve nem slambuctól bambuszig fogunk vándorolni, utunkat nem szegélyezik koriander bokrok és rómaikömény ültetvények, sokkal inkább a magyar konyha specialitásainak elkészítését fogjuk belőle megismerni. Hiszen a felnövekvő generációknak is kell tudniuk pörköltet, galuskát, húslevest főzni, hogy ne vesszenek el gyerekkoruk ízei.

Zsófi idei felajánlása tehát a Főzőiskola - Alapfok című dedikált szakácskönyve, valamint egy 2-4 fős ehhez kapcsolódó főzőtanfolyam az irányításával.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük Zsófi értékes felajánlását!