Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

5. céges felajánlás - Száz fantasztikus fűszer és fűszerkeverék díszdobozban a Fűszerész nagylelkű felajánlásában

2013. november 20. 17:05


A Fűszerész egy olyan családi vállalkozás, amely adalékanyag- és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek kereskedésével foglalkozik, és amelyet a tulajdonosok és a munkatársak közös szenvedélye hajt előre. Arra törekszenek, hogy a lehető legjobb minőségben minél szélesebb választékot tudjanak kínálni vevőiknek. Stabil résztvevői ők a jelentősebb gasztronómiai fesztiváloknak, ott vannak számos delikátesz üzletben, és büszke partnerei jónéhány kiváló étteremnek. Nem akarnak a nagy fűszergyárak konkurensévé válni, egyszerűen csak az általuk elérhető legjobb fűszereket szeretnék értékesíteni azoknak a barátaiknak, akik választásukkal őket tisztelik meg.

A Fűszerész felajánlása: 100 kedvenc fűszerük díszdobozban.

A dobozban találhatóak jól használható kész fűszerkeverékek is, mint rizs fűszer, magyaros grill keverék vagy cseréptálban sültekhez való keverék, de van a listában jó pár egzotikum is, mint például kalahári sókristály, fekete sóvirág, selimbors vagy sumach. A 100 csomag fűszer 5 kontinensről hozza el a legkülönlegesebb ízeket annak a szerencsésnek a konyhájába, aki ezt a fantasztikus fűszerdobozt a magáénak mondhatja majd.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Nagyon szépen köszönjük!