Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

5. blogger felajánlás - Exkluzív macaronsütő tanfolyam és konzultáció, valamint alapcsomag Piszkétől

2013. november 20. 14:31


Még mindig tart Magyarországon a macaron őrület, két táborra szakítva az embereket. Az egyik tábor feltétel nélkül imádja a macaront és bepárásodik a szeme már a neve hallatán is, a másik tábor pedig nem érti, mit lehet ennyire imádni ezen az édes, apró süteményen. Nos, Piszke ajánlata azoknak szól, akik az első táborba tartoznak. És azoknak, akik a másodikba. Mert a macaron fanok önzetlen emberek, szeretnék hát, ha azok is megértenék, mi a rajongás tárgya, akik ma még nem feltétlen hívei ennek a francia édességnek.

Mindkét tábor tagjainak lehetősége van tehát, hogy igénybe vegyék Piszke exkluzív macaron készítő tanfolyamát, amely nem elég, hogy egyszemélyes és személyre szabott, még házhoz is megy, hiszen ahány ház, annyi sütő, és a jó macaron egyik titka a megfelelően beállított sütő. Visz még magával egy kiló igazi francia mandulalisztet, és további kellékeket, amivel még szebbé tehetők ezek az aprócska falatok. Ja, és ezeket ott is hagyja a nyertesnek! A tárgyak értéke 10.000.- forint. Részleteket nála lehet olvasni a felajánlásról.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük Piszkének a felajánlást!