Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

4. céges felajánlás - Kikapcsolódás a Bükk festői szépségű településén, Noszvajon a Nomád Hotel felajánlásában

2013. november 19. 15:00


A Nomád Hotel története 1980-ban kezdődött. Minőségi vendéglátás, a helyi értékek ismerete és megmutatása – ezek az alapgondolatok, amelyek ma is működtetik a hotelt Noszvaj Síkfőkúton, a Kánya patak festői szépségű erdővel, hegyekkel koszorúzott völgyében. A Nomád megengedő hotel, vendégei legálisan tehetik akár a semmit is. Vendégeik egyik kedvenc időtöltése, bár először talán kicsit szokatlan: a pihenés. El lehet nyúlni valamelyik kanapén, és ott is lehet maradni. Akár délutánig. Még elbambulni is szabad, az már középhaladó fokozatnak számít. Ha a kikapcsolódás már sima ügy, akkor lehet fokozni az élményt gasztronómiai programokkal, fesztiválokkal, természetjárással, kultúrával, wellnessel, város- és falujárással. Házon belül és kívül, mindig van mit nézni. És látni is.

Ezért aztán a Nomád, a Stílusos Vidéki Szállodák tagja egy 2 főre szóló 2 éjszakás kikapcsolódást kínál reggelivel, ami 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe. A nyeremény részét képezi még a Berezdi Kézműves Sajt műhelyben tett látogatás is, ahol a nyertes betekinthet a kézműves sajtkészítés rejtelmeibe.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Hálásan köszönjük a támogatást!