Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

3. blogger felajánlás - Gasztronap a Dél-Alföld ékszerdobozkájában, Óföldeákon

2013. november 18. 10:02


A Boldog kukta blog tulajdonosa, Ági szívén viseli a hagyományok megőrzését, a régi ízek továbbörökítését, ezért felajánlása is ezzel kapcsolatos.

Egy csodálatos gasztronapot ígér az Alföld egy fantasztikus településén, Óföldeákon. A napot  tartalmas, Csongrád megyében élő termelők finomságaiból (kolbász, sajt, túró, autentikus parasztkenyér, jófajta házi pálinka, friss házi tej, sonka, szalonna) összeállított reggeli indítja.
A nap folyamán dédnagyanyáink elfeledett süteményeit idézik meg, és a fortélyokat is elárulja Ági: hájas tészta, béles, sajtos tallér fog készülni. Végül elkészül egy nyúllakoma: nyúlhúsból készül egészséges és finom étel az asztalra, Kontyos gyümölcsborral leöblítve!

Ági további felajánlása: Boldog Kukta kosár minden földi jóval (kézműves, fonott kosár, minőségi óföldeáki száraz tésztával, szegedi paprikával, makói hagymával, Kontyos gyümölcsborral és néhány további meglepetéssel a szegedi Bödön termelői piacról.

A felajánlás 2 fő részére szól.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Nagyon szépen köszönjük!