Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 15. blogger felajánlás - Exkluzív konyhai kalandok a Costesben Világevővel

2012. november 30. 20:00


Az utolsó blogger felajánlásunkat Világevő hozta: a Costesbe hívja más számára el nem érhető konyhai kalandozásra nyertesét, Miguel Vieira séffel.

És akkor következzék az idei utolsó blogger felajánlás, amelyhez világjáró Világevőt éppen Dél-Amerikában vadásztuk le :) (mindenképpen érdemes a kalandokat olvasni és reméljük, még sok bejegyzés fog belőlük születni), de szerencsére a távolság nem volt akadály a bólintáshoz és hazaérve a felajánlás is megszületett. Bevált csapaton nem változtatott, az első magyar Michelin-csillagos étterem, a Costes portugál séfjével, Miguel Vieirával várja nyertesét és annak társát egy exkluzív konyhai kalandra. A lehetőség páratlan és felbecsülhetetlen, másnak nem áll rendelkezésére - betekintést lehet nyerni a kulisszák mögé, igény esetén közös főzésen résztvenni és természetesen borok kíséretében elfogyasztani egy közös ebédet. 

A részleteket Világevő oldalán lehet olvasni.

Nagyon köszönjük!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.