Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 14. blogger felajánlás - Csak a Puffin-féle Túró Rudi-buli

2012. november 30. 09:44


Doctor Pepper specialitása minden létező desszert, ami Túró Rudival készül - közös workshopot élvezhet vele a nyertes ezek megalkotására.

Doctor Pepper is visszatérő sok kicsi csapattagunk, nagyon örültünk, hogy idén is csatlakozott hozzánk, immár a tízhónapos Brúnóval. Sokat elárul blogja fő csapásáról, hogy külön kategóriát képeznek a torta-, a keksz- és a brownie receptek oldalán. De ezeken belül is az ő nagy specialitása a Túró Rudi! Nehéz lenne olyan desszertet említeni, amit még nem csinált meg csokoládés-túrós változatban (ha van is ilyen, nyilván záros határidőn belül a repertoárra kerül) - krém, torta, brownie, keksz, hab, fagyi - ami szemnek, szájnak ingere. Felajánlása is erre a klassz kategóriára vonatkozik: nyertesének tart egy Túró Rudi bulit (workshopot), amikor is közösen készítenek el különleges ízesítésekkel, díszítésekkel ilyen finomságokat. A helyszínt tekintve rugalmas: Budapest, Debrecen, Balatonfüred és környéke jön szóba elsődlegesen.

A részleteket Puffinnál lehet olvasni.

Nagyon köszönjük a sok-sok Túró Rudit!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.