Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 13. blogger felajánlás - ÍZbolygó vacsora Gere borokkal a SzerecsenDióban

2012. november 29. 19:32


Két szerencsés részére ÍZbolygó főzi a Gere borkóstolóval megfejelt vacsorát, amelynek a SzerecsenDió ad helyt, és ajándékcsomagokkal is gazdagodik a nyertes.

ÍZbolygó neve az igényességgel forrt egybe, legyen szó akár gyerekszakácskönyvről, akár receptekről, fotókról, Segítsüti finomságokról, rendezvényeken való részvételről, tanfolyamról - Tünde neve egyet jelent a megbízhatósággal, a minőséggel, a fantasztikus színvonallal, és azzal, hogy 200%-ban odateszi magát. Ennek lehetünk tanúi immár negyedik alkalommal is a sok kicsin, hogy okosan kigondolt, igényes, izgalmas lehetőséget hoz nekünk, és már hagyománnyá vált az is nála, hogy nagyszerű partnerekkel áll össze. A mostani alkalommal egy kétszemélyes vacsorát fog főzni nyertesének; egyik közreműködője a hazai borászatok közül az egyik legnagyobb, a Gere Birtok lesz, amelyik borkóstolót ad mellé, a másik pedig a SzerecsenDió, a Két Szerecsen Kávézó és Étterem fölött megtalálható új gasztrotér, amely vendégül látja őket. A vacsora után egy Gere borcsomag és egy ÍZbolygó gasztrocsomag is a nyertesé lesz.

A részleteket ÍZbolygó oldalán lehet olvasni.

Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus hármas felajánlást mindannyiuknak!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.