Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 12. céges felajánlás - Két Reisenthel carrybag a Trend-Design Kft.-től

2012. november 29. 16:48


A Trend-Design Kft. jóvoltából két Reisenthel carrybag bevásárlótáskával gazdagodhat egy szerencsés nyertesünk.

A sok finomság elkészítéséhez mindenkinek haza kell cipelnie az alapanyagokat valahogy. A nájlonzacskók hamar elhasználódnak és nagyon környezetszennyezőek, ráadásul nem is valami tetszetősek. A bevásárlókosarak királya vitathatatlanul a Reisenthel, amely amellett, hogy környezetbarát, kényelmes és megkönnyíti az életet, fantasztikus színekben is kapható, sportos és modern dizájnjáért többszörös nemzetközi kitüntetéseket nyert. A stabil alumínium keret valamint a jól strapálható poliészter anyag kombinációja egyedülállóvá teszi. Csekély súlya ellenére erősen megterhelhető. Puha párnázatú fogója kényelmes a kézben. A kosár belsejében integrált cipzáros zsebben jól elhelyezhető a pénztárca és egyebek. A kosár fogója lehajtható és a stabilizációra szolgáló kis rudacskák eltávolításával teljesen laposra összecsukható.

A Trend-Design Kft. felajánlásában két ilyen fantasztikus táska lehet a szerencsés nyertesé, az egyik a népszerű piros alapon fehér pöttyös, a másik pedig az örök divatos tyúklábmintás, összesen 27.980 Ft értékben.

Nagyon köszönjük ezt a nagyszerű felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.