Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 12. blogger felajánlás - Vegetáriánus főzőtanfolyam és vacsora a Vegasztromániától

2012. november 27. 10:08


Anna, a Vegasztrománia bloggere egy kétszemélyes vegetáriánus főzőtanfolyamot és vacsorát kínál leendő nyertesének.

Mindig nagy öröm, amikor egy új blogger elfogadja a felkérést és csatlakozik a csapathoz, és új színt, programot hoz magával. A 2012-es GoldenBlog győztes Vegasztrománia is csapattag lett, ami külön öröm, mert egy nagyon sokszínű, nagyon változatos vegetáriánus blogot köszönthetünk vele körünkben, amely bebizonyítja, hogy "igenis létezik olyan, hogy vegetáriánus ínyenc". Ételei a különböző vegetáriánus irányzatok - lakto-ovo, lakto, ovo, vegán - szerint csoportosíthatók, szem előtt tartja a szezonalitást is, friss, izgalmas ételeket mutat azoknak is, akik esetleg csak változatosságra vágynának húsos ételeken túl (és nem a rántott sajtban gondolnák ezt megtalálni).

Anna egy vegetáriánus főzőtanfolyamon kétszemélyes részvételt ajánlott fel, majd egy vegetáriánus vacsorát Budapesten. A részletek nála olvashatók, receptjeit is érdemes böngészni ahhoz, hogy képet kaphasson az ember arról, milyenfajta finomságokra számíthat.

Nagyon köszönjük a felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.