Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 10. blogger felajánlás - Ételfotó workshop Dolce Vitával és vásárlási utalványok

2012. november 25. 21:34


Dolce Vita egy egynapos budapesti ételfotó workshopot ajánlott fel nyertesének, továbbá kétféle finomságokra fordítható vásárlási utalványt

Újabb "őstag" bloggerünk következik a sorban, Dolce Vita, akinek meglehetősen mozgalmasan telt az elmúlt pár éve. Amellett, hogy folyamatosan jelennek meg fotói és receptjei különböző női és gasztronómiai magazinokban, két szakácskönyve jelent meg - Dolce Vita Magyarországon és Főz magad! címmel -, gasztronómiai webáruházat nyitott Dolce Vita Konyha néven, új helyre költözött blogja és csodaszép új dizájnt kapott, és legújabb vállalkozása pedig a Dolce Vita Bor és Delikát üzlet.

Aki rajong Kriszta szemkápráztató ételfotóiért, az bizonyára örömmel fogadja a lehetőséget, hogy egy egésznapos budapesti ételfotó workshop keretében lehet tőle elsajátítani a trükköket, tippeket, ideértve az utómunkákat is. Ezen kívül külön a Dolce Vita Konyhába, illetve a Dolce Vita Bor és Delikát üzletbe (eltérő választék) szóló 5-5.000 Ft értékű vásárlási utalvány is a szerencsés nyertesé lehet. 

A részleteket a Dolce Vita blogon lehet olvasni. 

Nagyon köszönjük ezt a szuper felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.