Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 9. blogger felajánlás - Lorien gasztrocsomagja

2012. november 24. 19:41


Lorien egy Hugh Fearnley-Whittingstall szakácskönyv, üveg minőségi olívaolaj és bor csomagjával készült, valamint kecskeméti átvétel esetén kétszemélyes vacsorával

A következő blogger felajánlónk Lorien, aki gasztrobloggerként is igen régi motoros már, és negyedik alkalommal gyarapítja a sok kicsi csapatát is. Sok szépet kaptunk már tőle eddig is, most is egy igényes csomaggal állt elő leendő nyertese számára. A sokak által kedvelt Hugh Fearnley-Whittingstall magyarul nemrég megjelent könyve, a River Cottage minden napra lesz a csomag egyik tétele, a receptekhez egy üveg prémium minőségű abruzzói olívaolaj kerül, valamint egy üveg remek furmint. Érdemes lesz Kecskemétre leutazni egy személyes átvételre, mert ebben az esetben egy kétszemélyes ebédre/vacsorára is vendégül látja a nyertest, egyébként a csomag postázható.

A részleteket Lorien blogján lehet olvasni.

Nagyon köszönjük ezt a nagyszerű felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.