Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

A 8. blogger felajánlás - Francia gasztrocsomag chilii&csokitól

2012. november 23. 21:00


Chilii&csoki egy francia gasztrocsomagot - Rick Stein szakácskönyv, 28 cm átmérőjű serpenyő, édességek - ajánlott fel nyertesének, miskoli átvétel esetében kétszemélyes ebéd kíséretében.

Megint egy régi kedves gasztrobloggert sikerült becsatornáznunk chilii&csoki személyében, aki immár hatodik éve teszi közzé receptjeit. A nyáron zajlott izgalmas Tour de Serpenyő projektet - amikor is három másik gasztrobloggerrel végigfőzték a Tour de France etapjait - követően maradt a francia tematikánál, és egy ilyen ihletésű gasztrocsomagot állított össze nyertesének: Rick Stein Francia Odüsszeia c. szakácskönyve, egy minőségi 28 cm-es serpenyő és egy különleges édességcsomag (névre szóló kekszekkel!) várja gazdáját. Aki személyesen veszi át ezeket Miskolcon, az párjával együtt ebédmeghívásban is részesül!

A részleteket chilii&csoki oldalán lehet olvasni. 

Nagyon köszönjük a felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.