Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

Az 5. blogger felajánlás - Kreatív nap Budapesten Farkas Lívia életmódbloggerrel, az Urban:Eve szerzőjével

2012. november 20. 09:37


(montázs: urban:eve)

Urban:Eve egy kávézós-sütizős-borozós kreatív budapesti napra hívja leendő nyertesét.

A mai felajánlónk kicsit kakukktojás a bloggerek sorában, nagyon kellemes értelemben véve: urban:eve blogja nem klasszikus gasztroblog, hanem egy magazin jellegű életmódblog - ha az ember elmerül benne, szinte hihetetlen, hogy egyetlen ember csinálja -, amely köré egy nagyon aktív közösség épült. Szerzője, Farkas Lívia egyszerű, praktikus és kreatív ötleteket kínál az otthonhoz, háztartáshoz, a divattól a szépségápoláson át természetesen a gasztronómiáig hihetetlenül széles spektrumot fog át, nőknek kihagyhatatlan napi olvasmány.

Hűen a sokszínűségéhez a felajánlás egy kreatív nap Budapesten Viával. A program egy kávé és sütemény melletti beszélgetéssel indul a nyertes számára, majd egy kreatív workshop keretében, kézműves segítséggel készíthetők kiegészítő/dekoráció a Grand Village kézműves üzletben. Az alkotás után marad idő egy belvárosi sétára, helyes kis üzletek érintésével, a nap pedig a Momentán Társulat improvizált előadásán zárul, egy pohár borral és garantált nevetéssel.

A részletek az urban:eve oldalon olvashatók.

Nagyon köszönjük ezt a színes felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.