Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

3. céges felajánlás - Zöldségdoboz öt héten át a Neked Teremtől

2012. november 18. 19:52

A Neked Terem ajánlott fel a sok kicsi számára egy "zöldségbérletet", vagyis öt héten keresztül egy 1-3 személyes házhoz szállított zöldség- és gyümölcsdobozt. 

Nagy örömmel fogadtunk egy újnak mondható, de máris nagyon sikeres kezdeményezést a jótékonysági nyereményjátékra felajánló cégek között: a Neked Terem egy idén alakult vállalkozás, amely célul tűzte, hogy egy kis közösséget lát el kistermelőktől származó, friss, jó minőségű zöldségekkel és gyümölcsökkel, a palettájuk pedig folyamatosan bővül, immár csokikat, borokat, tejtermékeket is be lehet rajtuk keresztül szerezni. Minden hétre összeállítanak egy dobozt a család méretéhez igazodva, benne éppen termő zöldségekkel, gyümölcsökkel, és recepteket is mellékelnek az alapanyagok felhasználásához. Megkönnyítik a mindennapi életet, hiszen időt takarítanak meg, ezen kívül egészséges ételek kerülhetnek segítségükkel az asztalra. 

A sok kicsi felajánlás nyertese egy 1-3 személyes, kész összeállítású zöldség- és gyümölcsdobozt nyer öt héten keresztül, összesen 22.500 Ft értékben. A Neked Terem Budapesten és agglomerációjában szállít házhoz, érdemes oldalukon megnézni, hogy adott címen elérhető-e a szolgáltatásuk. 

Nagyon köszönjük ezt a remek felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30 között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14 között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani

 

(fotó: Neked Terem)