Segítsüti

sok kicsi Nyereményjáték

Most nekik segítünk

Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
Felajánlott támogatás:
00.387.000
Ft
Beérkezett támogatás:
00.386.000
Ft

3. blogger felajánlás - Közös élményfőzés és ebéd a Két Cica Konyhájával

2012. november 18. 13:46

A mai blogger felajánlásunk a Két Cica Konyhájától érkezett: egy közös élményfőzés lehetősége két személyre a Hotel Sofitel Budapest konyhájában, valamint utána közös ebédet. 

Ma is egy új csapattagot köszönthetünk a sok kicsiben: Ildikó (és két gyönyörű cicája) csatlakozott hozzánk, a Két Cica Konyhája blog gazdája (és névadói). 2010 októberétől építi-írja-formázza egyedi hangvételű, jó humorú, profi felépítésű és megjelenésű oldalát, finomságokkal, italokkal, interjúkkal, ünnepi receptekkel, gasztrokritikákkal, és persze a két szépséges macskával várja rendszeresen olvasóit. 

A sok kicsire az ő felajánlása két személy részére szól, egy közös élményfőzés lehetőségét kínálja a Hotel Sofitel Budapest (1051 Budapest, Széchenyi István tér 2.) konyhájában, majd ezt követően közösen elfogyasztott vasárnapi ebédre várja a nyertest.

A részleteket a Két Cica Konyhába oldalán lehet olvasni.

Köszönjük szépen a nagyvonalú felajánlást!

A nyeremények 2012. november 16-30 között itt gyűlnek össze, 2012. december 1-14 között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani

 

(fotó: Két Cica Konyhája)