Segítsüti

Ösztöndíjasaink - júniusi beszámoló

2012. július 7. 09:00

Beszámoló az öt ösztöndíjas kislányról és rajzaik.

Lezárult az idei tanév az öt támogatott kislánynak is, Nóriéktól kaptunk egy beszámoló levelet és minden ösztöndíjasunktól egy csodaszép rajzot!

Kedves Támogatóink!

Elérkezett a tanév vége. Lezajlottak a tanévzárók, és most, a bizonyítványok tükrében szeretnék beszámolni közös kis védenceinkről.
Körösszakálban az egész iskolában két kitűnő tanuló volt, Jázmin és Dzsennifer. Mindketten dicsérő oklevelet kaptak, Jázmin magyar nyelv és irodalomból és rajzból külön is. Anitácska  átlaga  4,4 lett, dicséretet rajzból kapott.  A XVI. Lengyel Nemzetközi Gyermekrajzpályázaton a díjazottak közé került rajzával. Mindhárman sok dicsőséget szereztek az iskolának, sok tanulmányi versenyen szerepeltek sikerrel.
Biharkeresztesi ösztöndíjasaink is beváltották a reményeinket. Liza 4,8.  Viven 4,4-es átlaggal végzett, ami helyzetüket és az iskolaátlagot tekintve is kiemelkedő. A művészeti iskolában is szépen teljesítettek.
Családjuk, iskolájuk büszke volt a gyerekekre, és ők megfelelően építkeztek ebből.  Meg akartak felelni az ösztöndíj elvárásainak, és ez sikerült is.  A napi gondjaikon sokat enyhített a támogatás, e nélkül  biztosan nehezebb lett volna az életük, és ez meglátszott volna a tanulmányi előmenetelükön is. Bízunk abban, hogy a későbbiekben is megtartják a szintet, aki tud, még javít is, és képes lesz a tehetségét kibontakoztatva megfelelő állást szerezni majd, felnőttként.
A csatolt rajzaikkal szeretnénk megköszönni a felajánlók támogatásait, és a nyári szünidőre jó pihenést kívánni mindannyiuknak.
 
Anita:

 

Jázmin:
 

Dzsennifer:

 

Vivien:

 

Liza:

 

És természetesen a screenshot az utalásról: